AR FILMS – PALVELEVA VIDEOTUOTANTOYHTIÖ

MMoi! Olen Aleksi Rinne, 26-vuotias liikkuvan kuvan ammattilainen, urheiluhullu ja AR Filmsin perustaja.

AR Films Oy on yritysvideoihin erikoistunut videotuotantoyhtiö, jonka päätoimipaikka sijaitsee Turussa.
Perustettuani yhtiön vuonna 2017, olemme tuottaneet satoja videoita kymmenille yrityksille ja yhteisöille. Tuotantojamme ovat olleet mm. mainosvideot, tv-mainokset, tv-sarjat, opetusvideot, koulutusvideot, yritysvideot, tuotevideot, messuvideot, sosiaalisen median videot sekä erilaiset tapahtumavideot.

Videoita vuodesta 2006

Aloitin videoiden tekemisen harrastuspohjalta vuoden 2006 tietämillä. Siitä lähtien olen kouluttanut itseäni paremmaksi ja lopulta päädyin alalle ammattilaiseksi. Vuodesta 2014 asti olen tehnyt tuotantoja 4K laadulla ja lopulta päätin siirtyä täysiaikaiseksi videoiden tuottajaksi vuonna 2017.

Tehokasta ja kevyttä videotuotantoa nopealla aikataululla

AR Filmsin toiminta tähtää mahdollisimman nopeaan ja moderniin videotuotantoon. Kiiltokuvavideot, jotka toimivat vielä vuonna 2015, eivät ole enää katsojien suosiossa. Suosituimmat videot yritysmaailmassa ovat aidot, lisäarvoa tuottavat videot, joilla luodaan luottamus ja suhde katsojaan.

Yritykset ovat huomanneet tämän: Yhden suuren tuotannon sijasta halutaan usein tehdä videosarjoja, joissa voidaan kertoa monesta eri palvelusta ja tuotteista. Nopeus ja tehokkuus ovat tämän tyylisessä videotuotannossa valttia, jotta projektien kustannukset pysyvät maltillisina.

Tilaa video tästä
Tutustu aiempiin töihimme